categorie Mobiele Software - IPhone Apps

Apple CEO Tim Cook onthulde de nieuwe look van Apple's nieuwste besturingssysteem iOS 7. Vorige iOS-gebruikers zullen de nieuwe iOS 7 niet meer herkennen. Maar het is niet alleen een visuele upgrade, ook zal het nieuwe besturingssysteem anders werken en zijn er een hoop nieuwe functies toegevoegd.

Laten we eerst eens kijken naar de nieuwe vormgeving van iOS 7. Alle van de Apps en achtergronden zijn vervangen door nieuwe en levendige pictogrammen. Verder is de algemene uitstraling minder rommelig en moderner.

In deze iOS 7 download krijgen gebruikers krijgen gemakkelijker toegang tot basisinstellingen zoals Wi-Fi, Bluetooth, Vliegtuigstand en muziek beheer. iOS 7 heeft ook een geheel nieuwe ingebouwde zaklamp App.

Ook nieuw voor iOS 7 is Siri. Apple's spraakprogramma. Camera gebruikers zullen blij zijn dat de nieuwste iOS vol zit met nieuwe fotofuncties. iOS 7 laat je direct kiezen om de foto te filteren na de foto gemaakt te hebben, waardoor Instagram gebruiken minder genoodzaakt is, tenzij je de foto's wilt delen.

Air Drop is een nieuwe functie voor het delen in de iOS 7 download. Air Drop stelt Apple-gebruikers in staat om foto's draadloos te delen met een groep mensen.